Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/4346
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Щербак, О. В. | - |
dc.contributor.author | Заварзін, О. О. | - |
dc.date.accessioned | 2017-01-30T09:34:49Z | - |
dc.date.available | 2017-01-30T09:34:49Z | - |
dc.date.issued | 2016 | - |
dc.identifier.citation | Щербак О. В. Особливості формування інтер’єру приміщень закладів громадського харчування при університетах / О. В. Щербак, О. О. Заварзін // Тези доповідей XV Всеукраїнської наукової конференції молодих учених та студентів "Наукові розробки молоді на сучасному етапі". Т. 1 : Секція "Нові наукомісткі технології виробництва матеріалів, виробів широкого вжитку та спеціального призначення" : 28-29 квітня 2016 р. — К. : КНУТД, 2016. — С. 224. | uk |
dc.identifier.uri | https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/4346 | - |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.publisher | КНУТД | uk |
dc.title | Особливості формування інтер’єру приміщень закладів громадського харчування при університетах | uk |
dc.type | Thesis | uk |
local.conference.location | Київ | uk |
local.conference.date | 2016-04-28 | - |
local.conference.name | Наукові розробки молоді на сучасному етапі | uk |
local.subject.method | 0 | uk |
local.conference.section | Нові наукомісткі технології виробництва матеріалів, виробів широкого вжитку та спеціального призначення | uk |
local.conference.subsection | Комп'ютерний дизайн інтер'єру і меблів | uk |
Розташовується у зібраннях: | Кафедра дизайну інтер'єру і меблів (ДІМ) Наукові розробки молоді на сучасному етапі |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
20160428-29_ТЕZY_V1_P224.pdf | 251,65 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.