Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/4346
Назва: Особливості формування інтер’єру приміщень закладів громадського харчування при університетах
Автори: Щербак, О. В.
Заварзін, О. О.
Дата публікації: 2016
Видавництво: КНУТД
Бібліографічний опис: Щербак О. В. Особливості формування інтер’єру приміщень закладів громадського харчування при університетах / О. В. Щербак, О. О. Заварзін // Тези доповідей XV Всеукраїнської наукової конференції молодих учених та студентів "Наукові розробки молоді на сучасному етапі". Т. 1 : Секція "Нові наукомісткі технології виробництва матеріалів, виробів широкого вжитку та спеціального призначення" : 28-29 квітня 2016 р. — К. : КНУТД, 2016. — С. 224.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/4346
Розташовується у зібраннях:Кафедра дизайну інтер'єру і меблів (ДІМ)
Наукові розробки молоді на сучасному етапі

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
20160428-29_ТЕZY_V1_P224.pdf251,65 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.