Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/4510
Назва: | Formalization of single quality coefficients of sewing items |
Інші назви: | Формалізація одиничних показників якості швейних виробів Формализация единичных показателей качества швейных изделий |
Автори: | Lozovenko, Svitlana Bilotska, Larysa |
Ключові слова: | quality of garment quality coefficients complex estimation of products quality expert questioning |
Дата публікації: | 9-лис-2015 |
Видавництво: | SCOPE ACADEMIC HOUSE |
Бібліографічний опис: | Lozovenko S. Formalization of single quality coefficients of sewing items / S. Lozovenko, L. Bilotskaya // Technical sciences: modern issues and development prospects : International Conference Proceedings (09.11.2015). – UK, S Yorkshire, Sheffield: "SCOPE ACADEMIC HOUSE", 2015. – P. 45-49. |
Короткий огляд (реферат): | For correct calculation of complex quality index the single quality coefficients, which represented it, must have the same dimensions and the same range of the numerical values. The article deals with the question of formalization of single quality coefficients for complex estimation of fur products quality. Розглядається питання формалізації одиничних показників якості для коректного розрахунку комплексного показника якості на прикладі оцінки виробів із натурального хутра. Рассматривается вопрос формализации единичных показателей качества для корректного расчёта комплексного показателя качества на примере оценки изделий из натурального меха. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/4510 |
Faculty: | Факультет індустрії моди |
Department: | Кафедра технології та конструювання швейних виробів |
Розташовується у зібраннях: | Кафедра моди та стилю (МС) Матеріали наукових конференцій та семінарів |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
20170202_Lozovenko_P045-049.pdf | Основна стаття | 528,95 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.