Please use this identifier to cite or link to this item: https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/551
Title: Аналіз структури та дослідження параметрів і властивостей подвійного еластичного основов'язаного трикотажу медичного призначення
Authors: Литвиненко, Н. М.
Keywords: double elastic warp knitted fabrics
knitwear medical
prosthetic and orthopedic products
orthopedic tape
двойной эластичный основовязаный трикотаж
трикотаж медицинского назначения
протезно-ортопедические изделия
протезная лента
подвійний еластичний основов’язаний трикотаж
трикотаж медичного призначення
протезно-ортопедичні вироби
протезна стрічка
Issue Date: 2015
Citation: Литвиненко Н. М. Аналіз структури та дослідження параметрів і властивостей подвійного еластичного основов'язаного трикотажу медичного призначення / Н. М. Литвиненко // Вісник Київського національного університету технологій та дизайну. - 2015. - № 4 (88) : Серія "Технічні науки". - C. 91-98.
Source: Вісник Київського національного університету технологій та дизайну
Abstract: Використано загальновідомі методи дослідження параметрів та деформаційних властивостей подвійного еластичного основов’язаного трикотажу медичного призначення, які виконані згідно стандартних методик на лабораторному устаткуванні. Проаналізовано структуру подвійного еластичного основов’язаного трикотажу та спроектовано його параметри. Проведено експериментальні дослідження параметрів структури та деформаційних властивостей. Теоретично проаналізовано структуру подвійного еластичного основов’язаного трикотажу медичного призначення та спроектовано його параметри. Можливе використання спроектованих параметрів подвійного еластичного основов’язаного трикотажу на практиці. Встановлено, що похибка теоретичного розрахунку від експериментального становить від 0,6 % до 4%.
URI: https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/551
Appears in Collections:Наукові публікації (статті)
Вісник КНУТД

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
V88_P091-098.pdf409,25 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.