Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/5945
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Чурсіна, Л. А. | uk |
dc.contributor.author | Лисих, А. Ю. | uk |
dc.date.accessioned | 2017-04-10T12:54:54Z | - |
dc.date.available | 2017-04-10T12:54:54Z | - |
dc.date.issued | 2010 | |
dc.identifier.citation | Чурсіна Л. А. Застосування технології приготування трести льону за штучних умов [Текст] / Л. А. Чурсіна, А. Ю. Лисих // Легка промисловість. - 2010. - № 1. - C. 51-52. | uk |
dc.identifier.uri | https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/5945 | - |
dc.description.abstract | In clause the technology of preparation trusts of flax where process of destruction of pectinaceous substances is carried out in humidified flax straw under action mould mushrooms or bacteria in artificial conditions is submitted. These conditions allow to create optimum temperature of process and concen tration of humidifying solutions. | en |
dc.language | uk | |
dc.title | Застосування технології приготування трести льону за штучних умов | uk |
dc.type | Article | |
local.source | Легка промисловість | uk |
local.source.number | № 1 | uk |
local.subject.method | 0 | |
Розташовується у зібраннях: | Журнал «Легка промисловість» Наукові публікації (статті) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
LP_2010_N1_P051-052.pdf | 383,42 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.