Please use this identifier to cite or link to this item:
https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/6459
Title: | Дослідження можливості використання ефірних олій в якості консервантів у складі крему для рук |
Authors: | Вітренко, О. М. Рацук, М. Є. Сарібєкова, Д. Г. |
Keywords: | essential oils hand cream canning properties microbiological indexes bacterial and mushroom microflora эфирные масла крем для рук консервирующие свойства микробиологические показатели бактериальная и грибная микрофлора ефірні олії крем для рук консервуючі властивості мікробіологічні показники бактеріальна та грибна мікрофлора |
Issue Date: | 2017 |
Citation: | Вітренко О. М. Дослідження можливості використання ефірних олій в якості консервантів у складі крему для рук [Текст] / О. М. Вітренко, М. Є. Рацук, Д. Г. Сарібєкова // Вісник Київського національного університету технологій та дизайну. Серія Технічні науки. - 2017. - № 2 (108). - C. 127-133. |
Source: | Вісник Київського національного університету технологій та дизайну. Серія Технічні науки |
Abstract: | Результати досліджень можуть бути використані при виготовленні кремів для рук. Результаты исследований могут быть использованы при изготовлении крема для рук. The results of researches can be used on at making of hand cream. |
URI: | https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/6459 |
ISSN: | 1813-6796 |
Appears in Collections: | Наукові публікації (статті) Вісник КНУТД |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
V108_P127-133.pdf | 393,97 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.