Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/7009
Назва: Особливості методики обліку готової продукції
Автори: Зінченко, О. В.
Гірічева, Я. Є.
Дата публікації: 2017
Видавництво: Донецький національний університет економіки і торгівлі імені Михайла Туган-Барановського
Бібліографічний опис: Гірічева Я. Є. Особливості методики обліку готової продукції / О. В. Зінченкоб Я. Є. Гірічева // Економіка і управління в умовах глобалізації : матеріали VІ міжнар. наук. - практ. інтернет-конф. (25 трав. 2017 р., м. Кривий Ріг). — Кривий Ріг: ДонНУЕТ, 2017. — С. 308-311.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/7009
Faculty: Факультет економіки та бізнесу
Department: Кафедра обліку і аудиту
Розташовується у зібраннях:Матеріали наукових конференцій та семінарів
Кафедра фінансів та бізнес-консалтингу (ФБК)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
20170811_108.pdf122,06 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.