Please use this identifier to cite or link to this item:
https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/7041
Title: | Організація і методика інформаційної роботи |
Authors: | Чубукова, О. Ю. Гончаренко, А. П. Синенко, О. І. Антошкіна, Л. І. |
Keywords: | інформаційна продукція науково-технічне співробітництво інформаційний бізнес патентна класифікація предметизація маркетинг інвестиції інновації |
Issue Date: | 2013 |
Publisher: | Хмельницький державний центр науки, інновацій та інформатизації |
Citation: | Чубукова О. Ю. Організація і методика інформаційної роботи [Текст] : навч. посіб. / О. Ю. Чубукова, А. П. Гончаренко, О. І. Синенко ; за ред. Л. І. Антошкіной. - 2-ге вид., випр. і доп. - Хмельницький : ХмЦНП, 2013. - 225 с. |
Abstract: | Розкрито сутність інформаційної роботи та її системних характеристик; висвітлено сутність та еволюцію розвитку інформації; наведено новітні технології роботи з інформацією (збирання, оброблення, застосування, передавання), зокрема методи аналітико-синтетичної обробки інформації; розглянуто сутність сучасної структури та першочергових напрямів діяльності органів управління інформаційною діяльністю; проаналізовано нормативно-методичні основи інформаційної роботи; досліджено інформаційний простір, інформаційне суспільство; обгрунтовано проблеми ціноутворення, основи створення інформаційного продукту та послуг. |
URI: | https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/7041 |
Faculty: | Факультет економіки та бізнесу |
Department: | Кафедра маркетингу та комунікаційного дизайну |
ISBN: | 978-617-683-020-7 |
Appears in Collections: | Навчально-методичні видання Кафедра маркетингу та комунікаційного дизайну (МКД) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Cover2017.56_Image008.jpg | Обкладинка | 79,53 kB | JPEG | View/Open |
20170712_Chubukova_TitulZmist.pdf | Титульна сторінка + Зміст + Вступ | 254,41 kB | Adobe PDF | View/Open |
20170712_Chubukova.pdf | 16,02 MB | Adobe PDF | View/Open Request a copy |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.