Please use this identifier to cite or link to this item:
https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/775
Title: | Використання сумісного аналізу для дослідженя поведінки споживачів освітніх послуг |
Authors: | Жарська, І. О. Неткова, В. М. |
Keywords: | educational services consumer behavior joint analysis the attribute profile level образовательная услуга поведение потребителя совместный анализ атрибут профиль уровень освітня послуга поведінка споживача сумісний аналіз атрибут профіль рівень |
Issue Date: | 2014 |
Citation: | Жарська І. О. Використання сумісного аналізу для дослідженя поведінки споживачів освітніх послуг [Текст] / І. О. Жарська, В. М. Неткова // Вісник Київського національного університету технологій та дизайну. - 2014. - № 4 (78). - C. 51-59. |
Source: | Вісник Київського національного університету технологій та дизайну |
Abstract: | Розроблено методичні основи проведення сумісного аналізу в сфері освітніх послуг. Проведено маркетингове дослідження споживчих переваг студентів вищого навчального закладу у формі письмового опитування та аналіз отриманих результатів за допомогою інструментів числового процесору Excel та пакету статистичного аналізу даних SPSS, перш за все, однофакторного дисперсійного аналізу. На основі аналізу послуг вищих навчальних закладів визначені атрибути освітньої послуги та їх рівні. Розроблено три профілі послуги «Навчання за спеціальністю «Маркетинг». Проведено опитування студентів 2-4 курсів Одеського національного економічного університету і виявлено, що переважна більшість студентів прагне отримувати послуги високого рівня і готова сплачувати за це більшу вартість. Запропоновано атрибути освітньої послуги та три профілі навчання за спеціальністю «Маркетинг». Виявлено напрямки підвищення рівня задоволеності студентів процесом навчання. |
URI: | https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/775 |
Appears in Collections: | Наукові публікації (статті) Вісник КНУТД |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
V78_P051-059.pdf | 333,35 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.