Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/8418
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.advisor | Зенкін, А. С. | - |
dc.contributor.author | Салівон, Ю. Ю. | - |
dc.date.accessioned | 2017-12-06T10:23:19Z | - |
dc.date.available | 2017-12-06T10:23:19Z | - |
dc.date.issued | 2017 | - |
dc.identifier.citation | Салівон Ю. Ю. Оцінка ризиків споживачів на прикладі харчових продуктів / Ю. Ю. Салівон ; наук. кер. А. С. Зенкін // Наукові розробки молоді на сучасному етапі : тези доповідей XVI Всеукраїнської наукової конференції молодих вчених та студентів (27-28 квітня 2017 р., Київ). - К. : КНУТД, 2017. - Т. 2 : Мехатронні системи і комп'ютерні технології. Ресурсозбереження та охорона навколишнього середовища. - С. 276-277. | uk |
dc.identifier.uri | https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/8418 | - |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.publisher | Київський національний університет технологій та дизайну | uk |
dc.subject | оцінка ризиків | uk |
dc.subject | харчові продукти | uk |
dc.subject | експертні методи | uk |
dc.title | Оцінка ризиків споживачів на прикладі харчових продуктів | uk |
dc.type | Thesis | uk |
local.conference.location | Київ | uk |
local.conference.date | 2017-04-27 | - |
local.conference.name | Наукові розробки молоді на сучасному етапі | uk |
local.subject.method | 0 | uk |
local.conference.section | Мехатронні системи і комп'ютерні технології | uk |
local.conference.subsection | Якість, стандартизація та сертифікація | uk |
Розташовується у зібраннях: | Мехатронні системи і комп'ютерні технології |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
NRMSE2017_V2_P276-277.pdf | 506,84 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.