Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/8418
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.advisorЗенкін, А. С.-
dc.contributor.authorСалівон, Ю. Ю.-
dc.date.accessioned2017-12-06T10:23:19Z-
dc.date.available2017-12-06T10:23:19Z-
dc.date.issued2017-
dc.identifier.citationСалівон Ю. Ю. Оцінка ризиків споживачів на прикладі харчових продуктів / Ю. Ю. Салівон ; наук. кер. А. С. Зенкін // Наукові розробки молоді на сучасному етапі : тези доповідей XVI Всеукраїнської наукової конференції молодих вчених та студентів (27-28 квітня 2017 р., Київ). - К. : КНУТД, 2017. - Т. 2 : Мехатронні системи і комп'ютерні технології. Ресурсозбереження та охорона навколишнього середовища. - С. 276-277.uk
dc.identifier.urihttps://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/8418-
dc.language.isoukuk
dc.publisherКиївський національний університет технологій та дизайнуuk
dc.subjectоцінка ризиківuk
dc.subjectхарчові продуктиuk
dc.subjectекспертні методиuk
dc.titleОцінка ризиків споживачів на прикладі харчових продуктівuk
dc.typeThesisuk
local.conference.locationКиївuk
local.conference.date2017-04-27-
local.conference.nameНаукові розробки молоді на сучасному етапіuk
local.subject.method0uk
local.conference.sectionМехатронні системи і комп'ютерні технологіїuk
local.conference.subsectionЯкість, стандартизація та сертифікаціяuk
Розташовується у зібраннях:Мехатронні системи і комп'ютерні технології

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
NRMSE2017_V2_P276-277.pdf506,84 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.