Please use this identifier to cite or link to this item: https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/8418
Title: Оцінка ризиків споживачів на прикладі харчових продуктів
Authors: Зенкін, А. С.
Салівон, Ю. Ю.
Keywords: оцінка ризиків
харчові продукти
експертні методи
Issue Date: 2017
Publisher: Київський національний університет технологій та дизайну
Citation: Салівон Ю. Ю. Оцінка ризиків споживачів на прикладі харчових продуктів / Ю. Ю. Салівон ; наук. кер. А. С. Зенкін // Наукові розробки молоді на сучасному етапі : тези доповідей XVI Всеукраїнської наукової конференції молодих вчених та студентів (27-28 квітня 2017 р., Київ). - К. : КНУТД, 2017. - Т. 2 : Мехатронні системи і комп'ютерні технології. Ресурсозбереження та охорона навколишнього середовища. - С. 276-277.
URI: https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/8418
Appears in Collections:Мехатронні системи і комп'ютерні технології

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
NRMSE2017_V2_P276-277.pdf506,84 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.