Please use this identifier to cite or link to this item:
https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/8418| Title: | Оцінка ризиків споживачів на прикладі харчових продуктів |
| Authors: | Зенкін, А. С. Салівон, Ю. Ю. |
| Keywords: | оцінка ризиків харчові продукти експертні методи |
| Issue Date: | 2017 |
| Publisher: | Київський національний університет технологій та дизайну |
| Citation: | Салівон Ю. Ю. Оцінка ризиків споживачів на прикладі харчових продуктів / Ю. Ю. Салівон ; наук. кер. А. С. Зенкін // Наукові розробки молоді на сучасному етапі : тези доповідей XVI Всеукраїнської наукової конференції молодих вчених та студентів (27-28 квітня 2017 р., Київ). - К. : КНУТД, 2017. - Т. 2 : Мехатронні системи і комп'ютерні технології. Ресурсозбереження та охорона навколишнього середовища. - С. 276-277. |
| URI: | https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/8418 |
| Appears in Collections: | Мехатронні системи і комп'ютерні технології |
Files in This Item:
| File | Description | Size | Format | |
|---|---|---|---|---|
| NRMSE2017_V2_P276-277.pdf | 506,84 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.