Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/8652
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.advisor | Плаван, В. П. | - |
dc.contributor.author | Порохов, Д. | - |
dc.contributor.author | Коток, Д. | - |
dc.contributor.author | Тіницька, Є. | - |
dc.contributor.author | Тарасенко, Н. В. | - |
dc.date.accessioned | 2017-12-23T09:33:18Z | - |
dc.date.available | 2017-12-23T09:33:18Z | - |
dc.date.issued | 2017 | - |
dc.identifier.citation | Використання неорганічних речовин в якості харчових добавок / Д. Порохов, Д. Коток, Є. Тіницька, Н. В. Тарасенко ; наук. кер. В. П. Плаван // Наукові розробки молоді на сучасному етапі : тези доповідей XVI Всеукраїнської наукової конференції молодих вчених та студентів (27-28 квітня 2017 р., Київ). - К. : КНУТД, 2017. - Т. 2 : Мехатронні системи і комп'ютерні технології. Ресурсозбереження та охорона навколишнього середовища. - С. 474-475. | uk |
dc.identifier.uri | https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/8652 | - |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.publisher | Київський національний університет технологій та дизайну | uk |
dc.subject | харчові добавки | uk |
dc.subject | харчові продукти | uk |
dc.subject | хімічні розпушувачі | uk |
dc.subject | консерванти | uk |
dc.subject | підсилювачі смаку | uk |
dc.title | Використання неорганічних речовин в якості харчових добавок | uk |
dc.type | Thesis | uk |
local.conference.location | Київ | uk |
local.conference.date | 2017-04-27 | - |
local.conference.name | Наукові розробки молоді на сучасному етапі | uk |
local.subject.method | 0 | uk |
local.conference.section | Ресурсозбереження та охорона навколишнього середовища | uk |
local.conference.subsection | Хімічні технології і дизайн волокнистих систем | uk |
Розташовується у зібраннях: | Ресурсозбереження та охорона навколишнього середовища Кафедра хімічних технологій та ресурсозбереження (ХТР) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
NRMSE2017_V2_P474-475.pdf | 344,83 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.