Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/8652
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.advisorПлаван, В. П.-
dc.contributor.authorПорохов, Д.-
dc.contributor.authorКоток, Д.-
dc.contributor.authorТіницька, Є.-
dc.contributor.authorТарасенко, Н. В.-
dc.date.accessioned2017-12-23T09:33:18Z-
dc.date.available2017-12-23T09:33:18Z-
dc.date.issued2017-
dc.identifier.citationВикористання неорганічних речовин в якості харчових добавок / Д. Порохов, Д. Коток, Є. Тіницька, Н. В. Тарасенко ; наук. кер. В. П. Плаван // Наукові розробки молоді на сучасному етапі : тези доповідей XVI Всеукраїнської наукової конференції молодих вчених та студентів (27-28 квітня 2017 р., Київ). - К. : КНУТД, 2017. - Т. 2 : Мехатронні системи і комп'ютерні технології. Ресурсозбереження та охорона навколишнього середовища. - С. 474-475.uk
dc.identifier.urihttps://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/8652-
dc.language.isoukuk
dc.publisherКиївський національний університет технологій та дизайнуuk
dc.subjectхарчові добавкиuk
dc.subjectхарчові продуктиuk
dc.subjectхімічні розпушувачіuk
dc.subjectконсервантиuk
dc.subjectпідсилювачі смакуuk
dc.titleВикористання неорганічних речовин в якості харчових добавокuk
dc.typeThesisuk
local.conference.locationКиївuk
local.conference.date2017-04-27-
local.conference.nameНаукові розробки молоді на сучасному етапіuk
local.subject.method0uk
local.conference.sectionРесурсозбереження та охорона навколишнього середовищаuk
local.conference.subsectionХімічні технології і дизайн волокнистих системuk
Розташовується у зібраннях:Ресурсозбереження та охорона навколишнього середовища
Кафедра хімічних технологій та ресурсозбереження (ХТР)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
NRMSE2017_V2_P474-475.pdf344,83 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.