Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/8652
Назва: | Використання неорганічних речовин в якості харчових добавок |
Автори: | Плаван, В. П. Порохов, Д. Коток, Д. Тіницька, Є. Тарасенко, Н. В. |
Ключові слова: | харчові добавки харчові продукти хімічні розпушувачі консерванти підсилювачі смаку |
Дата публікації: | 2017 |
Видавництво: | Київський національний університет технологій та дизайну |
Бібліографічний опис: | Використання неорганічних речовин в якості харчових добавок / Д. Порохов, Д. Коток, Є. Тіницька, Н. В. Тарасенко ; наук. кер. В. П. Плаван // Наукові розробки молоді на сучасному етапі : тези доповідей XVI Всеукраїнської наукової конференції молодих вчених та студентів (27-28 квітня 2017 р., Київ). - К. : КНУТД, 2017. - Т. 2 : Мехатронні системи і комп'ютерні технології. Ресурсозбереження та охорона навколишнього середовища. - С. 474-475. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/8652 |
Розташовується у зібраннях: | Ресурсозбереження та охорона навколишнього середовища Кафедра хімічних технологій та ресурсозбереження (ХТР) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
NRMSE2017_V2_P474-475.pdf | 344,83 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.