Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/9027
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.advisor | Бабич, А. І. | - |
dc.contributor.author | Миролюбова, О. В. | - |
dc.date.accessioned | 2018-04-23T11:31:46Z | - |
dc.date.available | 2018-04-23T11:31:46Z | - |
dc.date.issued | 2017 | - |
dc.identifier.citation | Миролюбова О. В. Оцінка споживчих властивостей сумочних виробів / О. В. Миролюбова ; наук. кер. А. І. Бабич // Наукові розробки молоді на сучасному етапі : тези доповідей XVI Всеукраїнської наукової конференції молодих вчених та студентів (27-28 квітня 2017 р., Київ). - К. : КНУТД, 2017. - Т. 1 : Сучасні матеріали і технології виробництва виробів широкого вжитку та спеціального призначення. - С. 264-265. | uk |
dc.identifier.uri | https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/9027 | - |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.publisher | Київський національний університет технологій та дизайну | uk |
dc.subject | ринок | uk |
dc.subject | маркетингові дослідження | uk |
dc.subject | споживчі переваги | uk |
dc.subject | попит | uk |
dc.subject | респонденти | uk |
dc.subject | сегментація | uk |
dc.subject | якість | uk |
dc.title | Оцінка споживчих властивостей сумочних виробів | uk |
dc.type | Thesis | uk |
local.conference.location | Київ | uk |
local.conference.date | 2017-04-27 | - |
local.conference.name | Наукові розробки молоді на сучасному етапі | uk |
local.subject.method | 0 | uk |
local.conference.section | Сучасні матеріали і технології виробництва виробів широкого вжитку та спеціалього призначення | uk |
local.conference.subsection | Технологія виробів із шкіри | uk |
Розташовується у зібраннях: | Сучасні матеріали і технології виробництва виробів широкого вжитку та спеціального призначення Кафедра технології моди (ТМ) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
NRMSE2017_V1_P264-265.pdf | 365,3 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.