Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/9027
Назва: Оцінка споживчих властивостей сумочних виробів
Автори: Бабич, А. І.
Миролюбова, О. В.
Ключові слова: ринок
маркетингові дослідження
споживчі переваги
попит
респонденти
сегментація
якість
Дата публікації: 2017
Видавництво: Київський національний університет технологій та дизайну
Бібліографічний опис: Миролюбова О. В. Оцінка споживчих властивостей сумочних виробів / О. В. Миролюбова ; наук. кер. А. І. Бабич // Наукові розробки молоді на сучасному етапі : тези доповідей XVI Всеукраїнської наукової конференції молодих вчених та студентів (27-28 квітня 2017 р., Київ). - К. : КНУТД, 2017. - Т. 1 : Сучасні матеріали і технології виробництва виробів широкого вжитку та спеціального призначення. - С. 264-265.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/9027
Розташовується у зібраннях:Сучасні матеріали і технології виробництва виробів широкого вжитку та спеціального призначення
Кафедра технології моди (ТМ)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
NRMSE2017_V1_P264-265.pdf365,3 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.