Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/902
Назва: | Дослідження вологопоглинаючих властивостей кулірного трикотажу з еко-сировини |
Автори: | Галавська, Л. Є. Дмитрієва, Н. О. |
Ключові слова: | eco-raw material bamboo soy nettle eco- knitting knitting hygroscopic capillary knitting эко-сырье бамбук соя кропива эко-трикотаж гигроскопичность трикотажа капиллярность трикотажа еко-сировина бамбук соя кропива еко-трикотаж гігроскопічність трикотажу капілярність трикотажу |
Дата публікації: | 2015 |
Бібліографічний опис: | Галавська Л. Є. Дослідження вологопоглинаючих властивостей кулірного трикотажу з еко-сировини [Електронний ресурс] / Л. Є. Галавська, Н. О. Дмитрієва // Технології та дизайн. - 2015. - № 3 (16). - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/td_2015_3_3. |
Source: | Технології та дизайн |
Короткий огляд (реферат): | У роботі представлено результати досліджень гігроскопічності та капілярності кулірного трикотажу, виробленого з різних видів еко-сировини. Виявлено характер зміни рівня підняття вологи в залежності від часу проведення досліду. В работе представлены результаты исследований гигроскопичности и капиллярности кулирного трикотажа, произведенного из различных видов эко-сырья. Выявлен характер изменения уровня поднятия воды в зависимости от времени проведения опыта. The work presents the results of research and capillarity water absorption weft knitting fabrics produced from different types of eco-materials. The discovered of the changes raise the moisture, depending on the time of the experiment. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/902 http://nbuv.gov.ua/UJRN/td_2015_3_3 |
Faculty: | Факультет індустрії моди |
Розташовується у зібраннях: | Електронний науковий журнал «Технології та дизайн» Наукові публікації (статті) Кафедра технології моди (ТМ) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
td_2015_N3_03.pdf | 355,05 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.