Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/9129
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.advisorДеркач, Тетяна Михайлівна-
dc.contributor.authorАнтипова, А. Ю.-
dc.date.accessioned2018-05-09T10:38:51Z-
dc.date.available2018-05-09T10:38:51Z-
dc.date.issued2017-
dc.identifier.citationАнтипова А. Ю. Зміни фізико-хімічних характеристик харчових волокон під впливом СВЧ обробки / А. Ю. Антипова ; наук. кер. Т. М. Деркач // Наукові розробки молоді на сучасному етапі : тези доповідей XVI Всеукраїнської наукової конференції молодих вчених та студентів (27-28 квітня 2017 р., Київ). - К. : КНУТД, 2017. - Т. 1 : Сучасні матеріали і технології виробництва виробів широкого вжитку та спеціального призначення. - С. 576-577.uk
dc.identifier.urihttps://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/9129-
dc.language.isoukuk
dc.publisherКиївський національний університет технологій та дизайнуuk
dc.subjectфізико-хімічні характеристики речовинuk
dc.subjectСВЧuk
dc.subjectхарчові волокнаuk
dc.titleЗміни фізико-хімічних характеристик харчових волокон під впливом СВЧ обробкиuk
dc.typeThesisuk
local.conference.locationКиївuk
local.conference.date2017-04-27-
local.conference.nameНаукові розробки молоді на сучасному етапіuk
local.subject.method0uk
local.conference.sectionСучасні матеріали і технології виробництва виробів широкого вжитку та спеціалього призначенняuk
local.conference.subsectionПромислова фармаціяuk
Розташовується у зібраннях:Кафедра професійної освіти в сфері технологій та дизайну (ПОСТД)
Сучасні матеріали і технології виробництва виробів широкого вжитку та спеціального призначення

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
NRMSE2017_V1_P576-577.pdf549,25 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.