Please use this identifier to cite or link to this item: https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/9129
Title: Зміни фізико-хімічних характеристик харчових волокон під впливом СВЧ обробки
Authors: Деркач, Тетяна Михайлівна
Антипова, А. Ю.
Keywords: фізико-хімічні характеристики речовин
СВЧ
харчові волокна
Issue Date: 2017
Publisher: Київський національний університет технологій та дизайну
Citation: Антипова А. Ю. Зміни фізико-хімічних характеристик харчових волокон під впливом СВЧ обробки / А. Ю. Антипова ; наук. кер. Т. М. Деркач // Наукові розробки молоді на сучасному етапі : тези доповідей XVI Всеукраїнської наукової конференції молодих вчених та студентів (27-28 квітня 2017 р., Київ). - К. : КНУТД, 2017. - Т. 1 : Сучасні матеріали і технології виробництва виробів широкого вжитку та спеціального призначення. - С. 576-577.
URI: https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/9129
Appears in Collections:Кафедра професійної освіти в сфері технологій та дизайну (ПОСТД)
Сучасні матеріали і технології виробництва виробів широкого вжитку та спеціального призначення

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
NRMSE2017_V1_P576-577.pdf549,25 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.