Please use this identifier to cite or link to this item:
https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/9436
Title: | Ниткові з’єднування швейних виробів |
Authors: | Бакан, Л. А. Білоцька, Л. Б. Лозовенко, С. Ю. Полька, Т. О. |
Keywords: | ниткові з'єднування виробів стібок строчка ниткові шви дефекти машинних строчок ручна робота машинна робота швейні нитки асортимент голки ручні голки машинні голки деформація матеріалів шов |
Issue Date: | 2017 |
Publisher: | КНУТД |
Citation: | Ниткові з’єднування швейних виробів : навч. посіб. / [Л. А. Бакан, Л. Б. Білоцька, С. Ю. Лозовенко, Т. О. Полька]. – Ч. 1. – Київ : КНУТД, 2017. – 212 с. |
Abstract: | Це видання призначене для вивчення ниткових з’єднувань – основних з’єднувань, що застосовуються у процесі виготовлення швейних виробів різного призначення. У даному посібнику наведено відомості про стібки, строчки, шви; розглянуто питання оцінки якості ниткових швів; представлено характеристику сучасних засобів з’єднування, які використовуються для виготовлення продукції швейної галузі, швейних ниток та голок, а також надано рекомендації щодо їх підбору в залежності від матеріалу, з якого виготовляється виріб. Для студентів вищих навчальних закладів. Може бути корисним студентам середніх професійних навчальних закладів та спеціалістам підприємств індустрії моди. |
URI: | https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/9436 |
Faculty: | Факультет дизайну Факультет індустрії моди |
Department: | Кафедра ергономіки і дизайну Кафедра технології та конструювання швейних виробів |
ISBN: | 978-966-7972-92-9 |
Appears in Collections: | Навчально-методичні видання Кафедра моди та стилю (МС) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Cover2018.63_Image007.jpg | Обкладинка | 104,57 kB | JPEG | View/Open |
NZShV_NP_Titul_Peredmova.pdf | Титульна сторінка + Передмова | 645,91 kB | Adobe PDF | View/Open |
NZShV_NP_Zmist.pdf | Зміст | 244,12 kB | Adobe PDF | View/Open |
NZShV_NP.pdf | Повний текст | 4,99 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.