Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/9490
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Михалко, А. О. | - |
dc.date.accessioned | 2018-06-14T14:46:25Z | - |
dc.date.available | 2018-06-14T14:46:25Z | - |
dc.date.issued | 2017 | - |
dc.identifier.citation | Михалко А. О. Принципи і підходи оцінки якості та безпечності туристичного продукту за споживчими властивостями / А. О. Михалко // Inżynieria I technologia. European Scientific Conference. Theory. Practice : zbiór artykułów naukowych konferencji Miedzynarodowej naukowo-praktycznej, Warszawa (30.07.2017-31.07.2017). – Warszawa : Wydawca: Sp. z o.o. «Diamond trading tour», 2017. – Str. 5-9. | uk |
dc.identifier.uri | https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/9490 | - |
dc.description.abstract | У статті описані результати проведених досліджень щодо визначення факторів, які впливають на споживчі властивості туристичного продукту (послуги) і обумовлюють його якість і безпечність. Запропонована структурно-логічна модель, яка дозволяє в залежності від впливаючих факторів формувати швидкоплинні вимоги споживача і проводити постійний їх моніторинг. | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.publisher | Wydawca: Sp. z o.o. "Diamond trading tour" | uk |
dc.subject | туристичний продукт (послуга) | uk |
dc.subject | оцінка якості і безпечності | uk |
dc.subject | структурно-логічна модель | uk |
dc.subject | споживчі властивості | uk |
dc.title | Принципи і підходи оцінки якості та безпечності туристичного продукту за споживчими властивостями | uk |
dc.type | Article | uk |
local.subject.section | Метрологія і стандартизація, контроль складу речовин | uk |
local.conference.location | Warszawa | uk |
local.conference.date | 2017-07-30 | - |
local.conference.name | Inżynieria I technologia. European Scientific Conference. Theory. Practice | uk |
local.subject.method | 0 | uk |
Розташовується у зібраннях: | Матеріали наукових конференцій та семінарів |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
20180524_304.pdf | 262,22 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити | |
20180524_304_Titul.pdf | 181,8 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити | |
20180524_304_Zmist.pdf | 107,52 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.