Please use this identifier to cite or link to this item:
https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/9490
Title: | Принципи і підходи оцінки якості та безпечності туристичного продукту за споживчими властивостями |
Authors: | Михалко, А. О. |
Keywords: | туристичний продукт (послуга) оцінка якості і безпечності структурно-логічна модель споживчі властивості |
Issue Date: | 2017 |
Publisher: | Wydawca: Sp. z o.o. "Diamond trading tour" |
Citation: | Михалко А. О. Принципи і підходи оцінки якості та безпечності туристичного продукту за споживчими властивостями / А. О. Михалко // Inżynieria I technologia. European Scientific Conference. Theory. Practice : zbiór artykułów naukowych konferencji Miedzynarodowej naukowo-praktycznej, Warszawa (30.07.2017-31.07.2017). – Warszawa : Wydawca: Sp. z o.o. «Diamond trading tour», 2017. – Str. 5-9. |
Abstract: | У статті описані результати проведених досліджень щодо визначення факторів, які впливають на споживчі властивості туристичного продукту (послуги) і обумовлюють його якість і безпечність. Запропонована структурно-логічна модель, яка дозволяє в залежності від впливаючих факторів формувати швидкоплинні вимоги споживача і проводити постійний їх моніторинг. |
URI: | https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/9490 |
Appears in Collections: | Матеріали наукових конференцій та семінарів |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
20180524_304.pdf | 262,22 kB | Adobe PDF | View/Open | |
20180524_304_Titul.pdf | 181,8 kB | Adobe PDF | View/Open | |
20180524_304_Zmist.pdf | 107,52 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.