Please use this identifier to cite or link to this item:
https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/9850
Title: | Інноваційні технології обробки натурального хутра для дизайн-проектування хутряних виробів |
Authors: | Пархоменко, І. Ю. Колосніченко, М. В. Пашкевич, К. Л. |
Keywords: | виробники хутряних виробів дизайн-проектування інноваційні технології обробка натурального хутра хутряний напівфабрикат fur products manufacturers design project innovative technologies natural fur processing fur semi-finished product |
Issue Date: | 2017 |
Citation: | Пархоменко І. Ю. Інноваційні технології обробки натурального хутра для дизайн-проектування хутряних виробів [Текст] / І. Ю. Пархоменко, М. В. Колосніченко, К. Л. Пашкевич // Легка промисловість. - 2017. - № 4. - С. 20-25. |
Source: | Легка промисловість |
Abstract: | У статті розглянуто традиційні та інноваційні технології обробки хутряного напівфабрикату та розкрою хутряних шкурок при дизайн-проектуванні виробів з натурального хутра. Визначено, що інноваційні технології істотно поліпшують зовнішній вигляд та якість хутряного напівфабрикату. Доведено, що поєднання традиційних та інноваційних методів розкрою та технологій обробки хутра розширює можливості дизайн-проектування хутряних виробів. The paper considers traditional and innovative technologies of fur semi-product processing as well as the fur pelts cutting techniques in natural fur clothes design. It has been estimated that innovative technologies significantly improve visual appearance and quality of fur semi-products. Evidence reveals that a combination of traditional and innovative methods of fur cutting and processing technologies extends possibilities of fur products design. |
URI: | https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/9850 |
Faculty: | Факультет дизайну |
Department: | Кафедра ергономіки і дизайну |
Appears in Collections: | Журнал «Легка промисловість» Наукові публікації (статті) Кафедра моди та стилю (МС) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
LP_2017_N4_P020-025.pdf | 1 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.