Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/11029
Назва: | Тайм-менеджмент як складова ефективної роботи ресторатора |
Автори: | Янковець, Т. М. Ковальова, К. Л. |
Ключові слова: | тайм-менеджмент ресторатор робочий час керівник поглиначі часу |
Дата публікації: | 2018 |
Видавництво: | Київський національний університет технологій та дизайну |
Бібліографічний опис: | Ковальова К. Л. Тайм-менеджмент як складова ефективної роботи ресторатора / К. Л. Ковальова ; наук. кер. Т. М. Янковець // Наукові розробки молоді на сучасному етапі : тези доповідей XVII Всеукраїнської наукової конференції молодих вчених та студентів (26-27 квітня 2018 р., Київ). - К. : КНУТД, 2018. - Т. 3 : Економіка інноваційної діяльності підприємств. - С. 214-215. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/11029 |
Розташовується у зібраннях: | Економіка інноваційної діяльності підприємств |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
NRMSE2018_V3_P214-215.pdf | 575,17 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.