Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/1111
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Діденко, Є. О. | uk |
dc.contributor.author | Вітюк, Д. К. | uk |
dc.date.accessioned | 2016-03-09T10:57:12Z | - |
dc.date.available | 2016-03-09T10:57:12Z | - |
dc.date.issued | 2014 | |
dc.identifier.citation | Діденко Є. О. Особливості прийняття управлінських рішень залежно від рівня стабільності діяльності підприємства [Електронний ресурс] / Є. О. Діденко, Д. К. Вітюк // Технології та дизайн. - 2014. - № 1 (10). - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/td_2014_1_11. | uk |
dc.identifier.uri | https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/1111 | - |
dc.identifier.uri | http://nbuv.gov.ua/UJRN/td_2014_1_11 | |
dc.description.abstract | У статті досліджено сутність управлінських рішень та їх значення в управлінській діяльності підприємства. Розглянуто яку роль відіграють управлінські рішення в ресторанному господарстві залежно від рівня стабільності його діяльності. | uk |
dc.description.abstract | В статье исследована сущность управленческих решений и их значение в управленческой деятельности предприятия. Рассмотрено какую роль играют управленческие решения в ресторанном хозяйстве в зависимости от уровня стабильности его деятельности. | ru |
dc.description.abstract | This article investigates the nature of management decisions and their importance in the management of the company. We consider the role played by management decisions in restaurant management, depending on the level of sustainability of its operations. | en |
dc.language | uk | |
dc.subject | management decisions | en |
dc.subject | management | en |
dc.subject | restaurant management | en |
dc.subject | efficiency | en |
dc.subject | управленческие решения | ru |
dc.subject | менеджмент | ru |
dc.subject | ресторанное хозяйство | ru |
dc.subject | эффективность | ru |
dc.subject | управлінські рішення | uk |
dc.subject | менеджмент | uk |
dc.subject | ресторанне господарство | uk |
dc.subject | ефективність | uk |
dc.title | Особливості прийняття управлінських рішень залежно від рівня стабільності діяльності підприємства | uk |
dc.type | Article | |
local.contributor.altauthor | Didenko, Y. O. | en |
local.contributor.altauthor | Vitiuk, D. K. | en |
local.contributor.altauthor | Диденко, Е. О. | ru |
local.contributor.altauthor | Витюк, Д. К. | ru |
local.subject.section | Економіка | uk |
local.source | Технології та дизайн | uk |
local.source.number | № 1 (10) | uk |
local.subject.faculty | Факультет економіки та бізнесу | uk |
local.subject.department | Кафедра менеджменту та публічного адміністрування | uk |
Розташовується у зібраннях: | Електронний науковий журнал «Технології та дизайн» Наукові публікації (статті) Кафедра управління та смарт-інновацій (УСІ) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
td_2014_N1_11.pdf | 133,88 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.