Please use this identifier to cite or link to this item: https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/1111
Title: Особливості прийняття управлінських рішень залежно від рівня стабільності діяльності підприємства
Authors: Діденко, Є. О.
Вітюк, Д. К.
Keywords: management decisions
management
restaurant management
efficiency
управленческие решения
менеджмент
ресторанное хозяйство
эффективность
управлінські рішення
менеджмент
ресторанне господарство
ефективність
Issue Date: 2014
Citation: Діденко Є. О. Особливості прийняття управлінських рішень залежно від рівня стабільності діяльності підприємства [Електронний ресурс] / Є. О. Діденко, Д. К. Вітюк // Технології та дизайн. - 2014. - № 1 (10). - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/td_2014_1_11.
Source: Технології та дизайн
Abstract: У статті досліджено сутність управлінських рішень та їх значення в управлінській діяльності підприємства. Розглянуто яку роль відіграють управлінські рішення в ресторанному господарстві залежно від рівня стабільності його діяльності.
В статье исследована сущность управленческих решений и их значение в управленческой деятельности предприятия. Рассмотрено какую роль играют управленческие решения в ресторанном хозяйстве в зависимости от уровня стабильности его деятельности.
This article investigates the nature of management decisions and their importance in the management of the company. We consider the role played by management decisions in restaurant management, depending on the level of sustainability of its operations.
URI: https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/1111
http://nbuv.gov.ua/UJRN/td_2014_1_11
Faculty: Факультет економіки та бізнесу
Department: Кафедра менеджменту та публічного адміністрування
Appears in Collections:Електронний науковий журнал «Технології та дизайн»
Наукові публікації (статті)
Кафедра управління та смарт-інновацій (УСІ)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
td_2014_N1_11.pdf133,88 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.