Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/1111
Назва: Особливості прийняття управлінських рішень залежно від рівня стабільності діяльності підприємства
Автори: Діденко, Є. О.
Вітюк, Д. К.
Ключові слова: management decisions
management
restaurant management
efficiency
управленческие решения
менеджмент
ресторанное хозяйство
эффективность
управлінські рішення
менеджмент
ресторанне господарство
ефективність
Дата публікації: 2014
Бібліографічний опис: Діденко Є. О. Особливості прийняття управлінських рішень залежно від рівня стабільності діяльності підприємства [Електронний ресурс] / Є. О. Діденко, Д. К. Вітюк // Технології та дизайн. - 2014. - № 1 (10). - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/td_2014_1_11.
Source: Технології та дизайн
Короткий огляд (реферат): У статті досліджено сутність управлінських рішень та їх значення в управлінській діяльності підприємства. Розглянуто яку роль відіграють управлінські рішення в ресторанному господарстві залежно від рівня стабільності його діяльності.
В статье исследована сущность управленческих решений и их значение в управленческой деятельности предприятия. Рассмотрено какую роль играют управленческие решения в ресторанном хозяйстве в зависимости от уровня стабильности его деятельности.
This article investigates the nature of management decisions and their importance in the management of the company. We consider the role played by management decisions in restaurant management, depending on the level of sustainability of its operations.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/1111
http://nbuv.gov.ua/UJRN/td_2014_1_11
Faculty: Факультет економіки та бізнесу
Department: Кафедра менеджменту та публічного адміністрування
Розташовується у зібраннях:Електронний науковий журнал «Технології та дизайн»
Наукові публікації (статті)
Кафедра управління та смарт-інновацій (УСІ)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
td_2014_N1_11.pdf133,88 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.