Please use this identifier to cite or link to this item:
https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/1412
Title: | Конкурентоспроможність продукції хлібопекарської галузі України |
Authors: | Бокій, О. В. |
Keywords: | competitiveness competition baking industry product price quality consumer needs конкурентоспособность конкуренция продукция хлебопекарной отрасли цена качество потребности потребителей конкурентоспроможність конкуренція продукція хлібопекарської галузі ціна якість потреби споживачів |
Issue Date: | 2014 |
Citation: | Бокій О. В. Конкурентоспроможність продукції хлібопекарської галузі України [Текст] / О. В. Бокій // Вісник Київського національного університету технологій та дизайну. - 2014. - № 6 (81) : Серія "Економіка і вища освіта". - C. 23-30. |
Source: | Вісник Київського національного університету технологій та дизайну |
Abstract: | Використано методи статистичних спостережень, оцінки інтегрального показника конкурентоспроможності за обраним колом показників. Виділено три основні види конкуренції на рівнях: підприємств-виробників хлібобулочних виробів, рітейлу та закладів торгівлі, споживачів. В Україні також присутня недобросовісна конкуренція. Основними чинниками конкурентоспроможності виступають якість, ціна та можливість продукції задовольняти потреби споживачів. Виділено найбільш конкурентоспроможні області за обраним колом показників. Виділено основні види конкуренції в хлібопекарській галузі. Розраховано інтегральний показник конкурентоспроможності для регіонів України. В результаті проведеного дослідження визначено резерви підвищення конкурентоспроможності хлібобулочної продукції. |
URI: | https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/1412 |
Faculty: | Факультет індустрії моди |
Appears in Collections: | Наукові публікації (статті) Вісник КНУТД Кафедра моди та стилю (МС) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
V81_P023-030.pdf | 274,61 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.