Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/1412
Назва: | Конкурентоспроможність продукції хлібопекарської галузі України |
Автори: | Бокій, О. В. |
Ключові слова: | competitiveness competition baking industry product price quality consumer needs конкурентоспособность конкуренция продукция хлебопекарной отрасли цена качество потребности потребителей конкурентоспроможність конкуренція продукція хлібопекарської галузі ціна якість потреби споживачів |
Дата публікації: | 2014 |
Бібліографічний опис: | Бокій О. В. Конкурентоспроможність продукції хлібопекарської галузі України [Текст] / О. В. Бокій // Вісник Київського національного університету технологій та дизайну. - 2014. - № 6 (81) : Серія "Економіка і вища освіта". - C. 23-30. |
Source: | Вісник Київського національного університету технологій та дизайну |
Короткий огляд (реферат): | Використано методи статистичних спостережень, оцінки інтегрального показника конкурентоспроможності за обраним колом показників. Виділено три основні види конкуренції на рівнях: підприємств-виробників хлібобулочних виробів, рітейлу та закладів торгівлі, споживачів. В Україні також присутня недобросовісна конкуренція. Основними чинниками конкурентоспроможності виступають якість, ціна та можливість продукції задовольняти потреби споживачів. Виділено найбільш конкурентоспроможні області за обраним колом показників. Виділено основні види конкуренції в хлібопекарській галузі. Розраховано інтегральний показник конкурентоспроможності для регіонів України. В результаті проведеного дослідження визначено резерви підвищення конкурентоспроможності хлібобулочної продукції. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/1412 |
Faculty: | Факультет індустрії моди |
Розташовується у зібраннях: | Наукові публікації (статті) Вісник КНУТД Кафедра моди та стилю (МС) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
V81_P023-030.pdf | 274,61 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.