Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/1547
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Лутфуллина, Г. Г. | ru |
dc.contributor.author | Берселева, М. Ю. | ru |
dc.contributor.author | Абдуллин, И. Ш. | ru |
dc.date.accessioned | 2016-04-25T09:08:47Z | - |
dc.date.available | 2016-04-25T09:08:47Z | - |
dc.date.issued | 2013 | |
dc.identifier.citation | Лутфуллина Г. Г. О влиянии компонентов пикельных растворов на структурирование белка дермы [Электронный ресурс] / Г. Г. Лутфуллина, М. Ю. Берселева, И. Ш. Абдуллин // Технології та дизайн. - 2013. - № 3 (8). - Режим доступа: http://nbuv.gov.ua/UJRN/td_2013_3_9. | uk |
dc.identifier.uri | https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/1547 | - |
dc.identifier.uri | http://nbuv.gov.ua/UJRN/td_2013_3_9 | |
dc.description.abstract | Вивчено вплив компонентів розчинів для пікелевання шкур бобра на якісні та кількісні показники хімічних і фізико-механічних властивостей готового напівфабрикату. Проведено порівняльний аналіз зрізів отриманих зразків напівфабрикату з використанням мікроскопічних методів. | uk |
dc.description.abstract | Изучено влияние компонентов растворов для пикелевания шкур бобра на качественные и количественные показатели химических и физико-механических свойств готового полуфабриката. Проведен сравнительный анализ срезов полученных образцов полуфабриката с использованием микроскопических методов. | ru |
dc.description.abstract | The influence of components of solutions for pickling of beaver skins on the quantitative measures and scores of chemical and physic-mechanical characteristics of produced half-finished product was studied. Comparative analysis of cuts of produced specimens of half-finished product was performed using microscopic methods. | en |
dc.language | ru | |
dc.subject | beaver skins | en |
dc.subject | pickling | en |
dc.subject | tanning | en |
dc.subject | technology | en |
dc.subject | half-finished product | en |
dc.subject | characteristics | en |
dc.subject | шкуры бобра | ru |
dc.subject | пикелевание | ru |
dc.subject | дубление | ru |
dc.subject | технология | ru |
dc.subject | полуфабрикат | ru |
dc.subject | свойства | ru |
dc.subject | шкури бобра | uk |
dc.subject | пікелевання | uk |
dc.subject | дублення | uk |
dc.subject | технологія | uk |
dc.subject | напівфабрикат | uk |
dc.subject | властивості | uk |
dc.title | О влиянии компонентов пикельных растворов на структурирование белка дермы | ru |
dc.type | Article | |
local.contributor.altauthor | Lutfullina, G. G. | en |
local.contributor.altauthor | Berseleva, M. J. | en |
local.contributor.altauthor | Abdullin, I. S. | en |
local.contributor.altauthor | Лутфулліна, Г. Г. | uk |
local.contributor.altauthor | Берсельова, М. Ю. | uk |
local.contributor.altauthor | Абдуллін, І. Ш. | uk |
local.subject.section | Хімічні технології та екологічна безпека | uk |
local.source | Технології та дизайн | uk |
local.source.number | № 3 (8) | uk |
local.subject.method | 0 | |
Розташовується у зібраннях: | Електронний науковий журнал «Технології та дизайн» Наукові публікації (статті) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
td_2013_N3_09.pdf | 191,32 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.