Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/1547
Назва: О влиянии компонентов пикельных растворов на структурирование белка дермы
Автори: Лутфуллина, Г. Г.
Берселева, М. Ю.
Абдуллин, И. Ш.
Ключові слова: beaver skins
pickling
tanning
technology
half-finished product
characteristics
шкуры бобра
пикелевание
дубление
технология
полуфабрикат
свойства
шкури бобра
пікелевання
дублення
технологія
напівфабрикат
властивості
Дата публікації: 2013
Бібліографічний опис: Лутфуллина Г. Г. О влиянии компонентов пикельных растворов на структурирование белка дермы [Электронный ресурс] / Г. Г. Лутфуллина, М. Ю. Берселева, И. Ш. Абдуллин // Технології та дизайн. - 2013. - № 3 (8). - Режим доступа: http://nbuv.gov.ua/UJRN/td_2013_3_9.
Source: Технології та дизайн
Короткий огляд (реферат): Вивчено вплив компонентів розчинів для пікелевання шкур бобра на якісні та кількісні показники хімічних і фізико-механічних властивостей готового напівфабрикату. Проведено порівняльний аналіз зрізів отриманих зразків напівфабрикату з використанням мікроскопічних методів.
Изучено влияние компонентов растворов для пикелевания шкур бобра на качественные и количественные показатели химических и физико-механических свойств готового полуфабриката. Проведен сравнительный анализ срезов полученных образцов полуфабриката с использованием микроскопических методов.
The influence of components of solutions for pickling of beaver skins on the quantitative measures and scores of chemical and physic-mechanical characteristics of produced half-finished product was studied. Comparative analysis of cuts of produced specimens of half-finished product was performed using microscopic methods.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/1547
http://nbuv.gov.ua/UJRN/td_2013_3_9
Розташовується у зібраннях:Електронний науковий журнал «Технології та дизайн»
Наукові публікації (статті)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
td_2013_N3_09.pdf191,32 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.