Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/1849
Назва: Формування споживчих властивостей хутряних напівфабрикатів
Автори: Смачило, О. В.
Іващенко, Ярослава Леонідівна
Дата публікації: кві-2015
Видавництво: Дільниця оперативної поліграфії при КНУТД
Бібліографічний опис: Смачило О. В. Формування споживчих властивостей хутряних виробів / О. В. Смачило, Я. Л. Іващенко // XIV Всеукраїнська наукова конференція молодих учених та студентів "Наукові розробки молоді на сучасному етапі", м. Київ, 23-24 квітня 2015 р. — К. : КНУТД, 2015. — С. 136.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/1849
Faculty: Факультет індустрії моди
Department: Кафедра технології та дизайну текстильних матеріалів
Розташовується у зібраннях:Матеріали наукових конференцій та семінарів
Кафедра технології моди (ТМ)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Тези_2015_Смачило_Іващенко_ (1).PDFТези184,72 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.