Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/19109
Назва: | Дослідження споживних властивостей трикотажу різного сировинного складу для дитячого одягу |
Інші назви: | Investigation of consumer properties of knitwear from different raw materials for children's clothing |
Автори: | Заворотна, Оксана Галавська, Людмила Євгеніївна |
Ключові слова: | дитячий трикотаж споживні властивості вимоги до сировини |
Дата публікації: | 2021 |
Видавництво: | Київський національний університет технологій та дизайну |
Бібліографічний опис: | Заворотна О. Дослідження споживних властивостей трикотажу різного сировинного складу для дитячого одягу / О. Заворотна, Л. Галавська // Збірник тез доповідей V Міжнародної науково-практичної конференції текстильних та фешн технологій KyivTex&Fashion, м. Київ, 21 жовтня 2021 року. – Київ : КНУТД, 2021. – С. 95-96. |
Короткий огляд (реферат): | Мета роботи – провести дослідження споживних властивостей кулірного трикотажу різного сировинного складу для виготовлення дитячого одягу. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/19109 |
Розташовується у зібраннях: | KyivTex&Fashion Кафедра технології моди (ТМ) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
KyivTex&Fashion2021_P095-096.pdf | 225,82 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.