Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
                
    
    https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/19376| Назва: | Технічне регулювання виробництва м’ясопереробки | 
| Автори: | Чорна, О. Р. Байцар, Р. І. | 
| Ключові слова: | система управління безпечністю харчової продукції (СУБХП) м’ясопереробна промисловість виробництво продукції сертифікація | 
| Дата публікації: | 2021 | 
| Видавництво: | Київський національний університет технологій та дизайну | 
| Бібліографічний опис: | Чорна О. Р. Технічне регулювання виробництва м’ясопереробки / О. Р. Чорна, Р. І. Байцар // Мехатронні системи: інновації та інжиніринг : тези доповідей V Міжнародної науково-практичної конференції, м. Київ, 4 листопада 2021 року. – Київ : КНУТД, 2021. – С. 242-243. | 
| URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/19376 | 
| Розташовується у зібраннях: | Мехатронні системи: інновації та інжиніринг | 
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| MSIE_2021_P242-243.pdf | 166,8 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити | 
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.
