Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/24974
Назва: | Аналіз властивостей ферментованого Lactobacillus delbrueckii ssp. Bulgaricus яблучного соку |
Автори: | Мотренко, Ірина Юріївна Шидловська, О. А. |
Дата публікації: | бер-2023 |
Видавництво: | Національний фармацевтичний університет |
Бібліографічний опис: | Мотренко І. Ю. Аналіз властивостей ферментованого Lactobacillus delbrueckii ssp. Bulgaricus яблучного соку / І. Ю. Мотренко, О. А. Шидловська // Проблеми та досягнення сучасної біотехнології = Problems and achievements of modern biotechnology : матеріали ІІІ міжнародної науково-практичної Інтернет-конференції, м. Харків, 24 березня 2023 року. – Харків : НФаУ, 2023. – С. 278-279. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/24974 |
Faculty: | Факультет хімічних та біофармацевтичних технологій |
Department: | Кафедра біотехнології, шкіри та хутра |
Розташовується у зібраннях: | Кафедра біотехнології, шкіри та хутра (БШХ) Матеріали наукових конференцій та семінарів |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Мотренко_тези.pdf | 12,94 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.