Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/28119
Назва: Концепція сталого розвитку у дизайні сучасної їстівної тари та упаковки для кав'ярень
Інші назви: The concept of sustainable development in the design of modern edible packaging for cafes
Автори: Скляренко, Наталія
Васильченко, Вероніка
Ключові слова: їстівна упаковка
дизайн упаковки
концепція сталого розвитку
екологія
інновації
edible packaging
packaging design
concept of sustainable development
ecology
innovation
Дата публікації: 2024
Видавництво: Київський національний університет технологій та дизайну
Бібліографічний опис: Скляренко Н. Концепція сталого розвитку у дизайні сучасної їстівної тари та упаковки для кав'ярень / Н. Скляренко, В. Васильченко // Актуальні проблеми сучасного дизайну : збірник матеріалів VІ Міжнародної науково-практичної конференції, м. Київ, 25 квітня 2024 року. – У 3-х т. – Т. 1. – Київ : КНУТД, 2024. – С. 182-185.
Короткий огляд (реферат): У роботі проведено аналіз сучасного асортименту їстівної тари та упаковки для кав’ярень у контексті концепції сталого розвитку. Доведено, що інноваційні підходи до проєктування екологічно чистого пакування включають використання нових біорозкладних матеріалів, розвиток біорозчинних полімерів, а також впровадження нових технологій виробництва, які дозволять зменшити відходи та енергоспоживання. Дослідження екологічних, ергономічних та естетичних дизайн-особливостей їстівних упаковок є кроком у напрямку створення екологічно чистих та стало вигідних рішень у сфері пакування.
The paper analyzes the modern assortment of edible containers and packaging for cafes in the context of the concept of sustainable development. It has been proven that innovative approaches to the design of environmentally friendly packaging include the use of new biodegradable materials, the development of biodegradable polymers, as well as the implementation of new production technologies that will reduce waste and energy consumption. Study of ecological, ergonomic and aesthetic design features of edible packaging are a step towards creating environmentally friendly and cost-effective solutions in the field of packaging.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/28119
Розташовується у зібраннях:Актуальні проблеми сучасного дизайну

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
APSD_2024_V1_P182-185.pdf600,35 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.