Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/5330
Назва: | Пріоритетні напрями формування іншомовної компетентності професійного спрямування студентів НУФВСУ - майбутніх фахівців сфери туризму |
Інші назви: | The Priorities in Forming English Language Competence of NUPESU Students - Future Tourism Employees |
Автори: | Бабушко, С. Р. |
Ключові слова: | пріоритетні напрями методи навчання іншомовна підготовка студенти сфера туризму |
Дата публікації: | 12-гру-2016 |
Бібліографічний опис: | Бабушко С. Р. Пріоритетні напрями формування іншомовної компетентності професійного спрямування студентів НУФВСУ - майбутніх фахівців сфери туризму / С. Р. Бабушко / Теорія і методика фізичного виховання і спорту. – 2016. – Вип.4. – К.: НУФВСУ. – С.66-70. |
Source: | Теорія і методика фізичного виховання і спорту |
Короткий огляд (реферат): | У зв'язку з відкриттям у Національному університеті фізичного виховання і спорту України нового напряму підготовки студентів зі спеціальності "Туризм" набуває актуальності питання якісної підготовки майбутніх фахівців, зокрема іншомовної. У статті описано ті напрями, які мають стати пріоритетними у досягненні поставленої мети, серед яких: структурування етапів навчальної діяльності згідно з професійним профілем; використання активних та інтерактивних методів навчання іноземних мов; застосування інтерактивних комунікативних технологій; самостійна робота студентів творчого спрямування. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/5330 |
Faculty: | Факультет індустрії моди |
Department: | Кафедра професійної освіти в сфері технологій та дизайну |
ISSN: | 1992-9331 |
Розташовується у зібраннях: | Наукові публікації (статті) Кафедра професійної освіти в сфері технологій та дизайну (ПОСТД) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Теорія і методика фізичного виховання.pdf | стаття | 328,87 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.