Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/6739
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorЛіпатов, С. Ю.-
dc.date.accessioned2017-07-18T11:17:15Z-
dc.date.available2017-07-18T11:17:15Z-
dc.date.issued2017-
dc.identifier.citationЛіпатов С. Ю. Вплив механохімічної активації на антикорозійні властивості водного екстракта шкаралупи волоського горіха / С. Ю. Ліпатов // Мехатронні системи: інновації та інжиніринг : тези доп. міжнар. наук.-практ. конф. (15 червня 2017 р., м. Київ) / відп. за вип. М. А. Зенкін. - К. : КНУТД, 2017. - С. 181-182.uk
dc.identifier.urihttps://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/6739-
dc.language.isoukuk
dc.publisherКиївський національний університет технологій та дизайнуuk
dc.subjectвідходи харчової промисловостіuk
dc.subjectантикорозійний захистuk
dc.subjectшкаралупа кісточкових матеріалівuk
dc.subjectлакофарбові покриттяuk
dc.titleВплив механохімічної активації на антикорозійні властивості водного екстракта шкаралупи волоського горіхаuk
dc.typeThesisuk
local.conference.locationКиївuk
local.conference.date2017-06-15-
local.conference.nameМехатронні системи: інновації та інжинірингuk
local.subject.method0uk
local.conference.sectionБезпека, енергоефективність, охорона довкілляuk
Розташовується у зібраннях:Мехатронні системи: інновації та інжиніринг

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
MSIE2017_P181-182.pdf389,86 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.