Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/6739
Назва: | Вплив механохімічної активації на антикорозійні властивості водного екстракта шкаралупи волоського горіха |
Автори: | Ліпатов, С. Ю. |
Ключові слова: | відходи харчової промисловості антикорозійний захист шкаралупа кісточкових матеріалів лакофарбові покриття |
Дата публікації: | 2017 |
Видавництво: | Київський національний університет технологій та дизайну |
Бібліографічний опис: | Ліпатов С. Ю. Вплив механохімічної активації на антикорозійні властивості водного екстракта шкаралупи волоського горіха / С. Ю. Ліпатов // Мехатронні системи: інновації та інжиніринг : тези доп. міжнар. наук.-практ. конф. (15 червня 2017 р., м. Київ) / відп. за вип. М. А. Зенкін. - К. : КНУТД, 2017. - С. 181-182. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/6739 |
Розташовується у зібраннях: | Мехатронні системи: інновації та інжиніринг |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
MSIE2017_P181-182.pdf | 389,86 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.