Please use this identifier to cite or link to this item: https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/6739
Title: Вплив механохімічної активації на антикорозійні властивості водного екстракта шкаралупи волоського горіха
Authors: Ліпатов, С. Ю.
Keywords: відходи харчової промисловості
антикорозійний захист
шкаралупа кісточкових матеріалів
лакофарбові покриття
Issue Date: 2017
Publisher: Київський національний університет технологій та дизайну
Citation: Ліпатов С. Ю. Вплив механохімічної активації на антикорозійні властивості водного екстракта шкаралупи волоського горіха / С. Ю. Ліпатов // Мехатронні системи: інновації та інжиніринг : тези доп. міжнар. наук.-практ. конф. (15 червня 2017 р., м. Київ) / відп. за вип. М. А. Зенкін. - К. : КНУТД, 2017. - С. 181-182.
URI: https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/6739
Appears in Collections:Мехатронні системи: інновації та інжиніринг

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
MSIE2017_P181-182.pdf389,86 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.