Please use this identifier to cite or link to this item:
https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/6739
Title: | Вплив механохімічної активації на антикорозійні властивості водного екстракта шкаралупи волоського горіха |
Authors: | Ліпатов, С. Ю. |
Keywords: | відходи харчової промисловості антикорозійний захист шкаралупа кісточкових матеріалів лакофарбові покриття |
Issue Date: | 2017 |
Publisher: | Київський національний університет технологій та дизайну |
Citation: | Ліпатов С. Ю. Вплив механохімічної активації на антикорозійні властивості водного екстракта шкаралупи волоського горіха / С. Ю. Ліпатов // Мехатронні системи: інновації та інжиніринг : тези доп. міжнар. наук.-практ. конф. (15 червня 2017 р., м. Київ) / відп. за вип. М. А. Зенкін. - К. : КНУТД, 2017. - С. 181-182. |
URI: | https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/6739 |
Appears in Collections: | Мехатронні системи: інновації та інжиніринг |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
MSIE2017_P181-182.pdf | 389,86 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.