Please use this identifier to cite or link to this item:
https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/682
Title: | Методичні засади аналізу системи упраління підприємством побутового обслуговування |
Authors: | Кудлай, В. С. |
Keywords: | control system analysis management of consumer servicesmanagement of consumer services the stages ofthe analysis the analysis система управления анализ управление предприятием бытового обслуживания этапы проведения анализа система управління аналіз управління підприємством побутового обслуговування етапи проведення аналізу |
Issue Date: | 2014 |
Citation: | Кудлай В. С. Методичні засади аналізу системи упраління підприємством побутового обслуговування [Текст] / В. С. Кудлай // Вісник Київського національного університету технологій та дизайну. - 2014. - № 3 (77). - C. 11-16. |
Source: | Вісник Київського національного університету технологій та дизайну |
Abstract: | Використаний метод класифікації та логіко-теоретичного узагальнення при розробці етапів проведення аналізу системи управління, метод синтезу та аналізу, метод морфологічного аналізу при визначенні послідовності етапів процесу аналізу системи управління підприємствами побутового обслуговування. У ході дослідження розроблено методику проведення аналізу системи управління підприємством побутового обслуговування, оцінено їх вагомість та необхідність в діяльності компаній. Розроблено схему проведення аналізу системи управління підприємством побутового обслуговування, виявлено ключові етапи та вставлено взаємозалежність зв’язків елементів. Обґрунтовано значимість етапів для компаній. В результаті проведеного дослідження представлено схематичну інтерпретацію процесу аналізу системи управління підприємством побутового обслуговування. |
URI: | https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/682 |
Appears in Collections: | Наукові публікації (статті) Вісник КНУТД |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
V77_P011-016.pdf | 233,53 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.