Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/682
Назва: Методичні засади аналізу системи упраління підприємством побутового обслуговування
Автори: Кудлай, В. С.
Ключові слова: control system analysis
management of consumer servicesmanagement of consumer services
the stages ofthe analysis
the analysis
система управления
анализ
управление предприятием бытового обслуживания
этапы проведения анализа
система управління
аналіз
управління підприємством побутового обслуговування
етапи проведення аналізу
Дата публікації: 2014
Бібліографічний опис: Кудлай В. С. Методичні засади аналізу системи упраління підприємством побутового обслуговування [Текст] / В. С. Кудлай // Вісник Київського національного університету технологій та дизайну. - 2014. - № 3 (77). - C. 11-16.
Source: Вісник Київського національного університету технологій та дизайну
Короткий огляд (реферат): Використаний метод класифікації та логіко-теоретичного узагальнення при розробці етапів проведення аналізу системи управління, метод синтезу та аналізу, метод морфологічного аналізу при визначенні послідовності етапів процесу аналізу системи управління підприємствами побутового обслуговування. У ході дослідження розроблено методику проведення аналізу системи управління підприємством побутового обслуговування, оцінено їх вагомість та необхідність в діяльності компаній. Розроблено схему проведення аналізу системи управління підприємством побутового обслуговування, виявлено ключові етапи та вставлено взаємозалежність зв’язків елементів. Обґрунтовано значимість етапів для компаній. В результаті проведеного дослідження представлено схематичну інтерпретацію процесу аналізу системи управління підприємством побутового обслуговування.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/682
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації (статті)
Вісник КНУТД

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
V77_P011-016.pdf233,53 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.