Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/8760
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorЗащепкіна, Н. М.uk
dc.contributor.authorДрегуляс, Е. П.uk
dc.contributor.authorШандрівська, Л. І.uk
dc.contributor.authorЗащепкіна, К. О.uk
dc.contributor.authorРасторгуєва, М. Й.uk
dc.date.accessioned2018-01-24T12:34:34Z-
dc.date.available2018-01-24T12:34:34Z-
dc.date.issued2008
dc.identifier.citationДослідження якості продуктів прядильного виробництва [Текст] / Н. М. Защепкіна, Е. П. Дрегуляс, Л. І. Шандрівська, К. О. Защепкіна, М. Й. Расторгуєва // Легка промисловість. - 2008. - № 1. - C. 44-45.uk
dc.identifier.urihttps://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/8760-
dc.description.abstractIn article the characteristic of a condition of branches of processing of flax is given and influence of integration processes of development of the enterprises of flax is outlined.en
dc.languageuk
dc.titleДослідження якості продуктів прядильного виробництваuk
dc.typeArticle
local.sourceЛегка промисловістьuk
local.source.number№ 1uk
local.subject.method0
Розташовується у зібраннях:Журнал «Легка промисловість»
Наукові публікації (статті)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
LP_2008_N1_P044-045.pdf270,16 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.