Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/8760
Назва: | Дослідження якості продуктів прядильного виробництва |
Автори: | Защепкіна, Н. М. Дрегуляс, Е. П. Шандрівська, Л. І. Защепкіна, К. О. Расторгуєва, М. Й. |
Дата публікації: | 2008 |
Бібліографічний опис: | Дослідження якості продуктів прядильного виробництва [Текст] / Н. М. Защепкіна, Е. П. Дрегуляс, Л. І. Шандрівська, К. О. Защепкіна, М. Й. Расторгуєва // Легка промисловість. - 2008. - № 1. - C. 44-45. |
Source: | Легка промисловість |
Короткий огляд (реферат): | In article the characteristic of a condition of branches of processing of flax is given and influence of integration processes of development of the enterprises of flax is outlined. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/8760 |
Розташовується у зібраннях: | Журнал «Легка промисловість» Наукові публікації (статті) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
LP_2008_N1_P044-045.pdf | 270,16 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.