Please use this identifier to cite or link to this item: https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/8760
Title: Дослідження якості продуктів прядильного виробництва
Authors: Защепкіна, Н. М.
Дрегуляс, Е. П.
Шандрівська, Л. І.
Защепкіна, К. О.
Расторгуєва, М. Й.
Issue Date: 2008
Citation: Дослідження якості продуктів прядильного виробництва [Текст] / Н. М. Защепкіна, Е. П. Дрегуляс, Л. І. Шандрівська, К. О. Защепкіна, М. Й. Расторгуєва // Легка промисловість. - 2008. - № 1. - C. 44-45.
Source: Легка промисловість
Abstract: In article the characteristic of a condition of branches of processing of flax is given and influence of integration processes of development of the enterprises of flax is outlined.
URI: https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/8760
Appears in Collections:Журнал «Легка промисловість»
Наукові публікації (статті)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
LP_2008_N1_P044-045.pdf270,16 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.