Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/9490
Назва: | Принципи і підходи оцінки якості та безпечності туристичного продукту за споживчими властивостями |
Автори: | Михалко, А. О. |
Ключові слова: | туристичний продукт (послуга) оцінка якості і безпечності структурно-логічна модель споживчі властивості |
Дата публікації: | 2017 |
Видавництво: | Wydawca: Sp. z o.o. "Diamond trading tour" |
Бібліографічний опис: | Михалко А. О. Принципи і підходи оцінки якості та безпечності туристичного продукту за споживчими властивостями / А. О. Михалко // Inżynieria I technologia. European Scientific Conference. Theory. Practice : zbiór artykułów naukowych konferencji Miedzynarodowej naukowo-praktycznej, Warszawa (30.07.2017-31.07.2017). – Warszawa : Wydawca: Sp. z o.o. «Diamond trading tour», 2017. – Str. 5-9. |
Короткий огляд (реферат): | У статті описані результати проведених досліджень щодо визначення факторів, які впливають на споживчі властивості туристичного продукту (послуги) і обумовлюють його якість і безпечність. Запропонована структурно-логічна модель, яка дозволяє в залежності від впливаючих факторів формувати швидкоплинні вимоги споживача і проводити постійний їх моніторинг. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/9490 |
Розташовується у зібраннях: | Матеріали наукових конференцій та семінарів |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
20180524_304.pdf | 262,22 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити | |
20180524_304_Titul.pdf | 181,8 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити | |
20180524_304_Zmist.pdf | 107,52 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.