Please use this identifier to cite or link to this item:
https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/951
Title: | Розвиток грибної галузі в Україні |
Authors: | Євсейцева, О. С. Хінціцька, А. М. |
Keywords: | business strategy positioning SWOT-analysis the mushroom industry стратегия предприятия позиционирование SWOT-анализ грибная отрасль стратегія підприємства позиціонування SWOT-аналіз грибна галузь |
Issue Date: | 2014 |
Citation: | Євсейцева О. С. Розвиток грибної галузі в Україні [Текст] / О. С. Євсейцева, А. М. Хінціцька // Вісник Київського національного університету технологій та дизайну. - 2014. - № 2 (76). - C. 149-155. |
Source: | Вісник Київського національного університету технологій та дизайну |
Abstract: | Аналіз сучасного стану ринку культивованих грибів в Україні. Обґрунтування значення маркетингової політики для ефективної діяльності підприємств даної сфери. Визначення стратегічних орієнтирів та розробка рекомендацій для ТОВ «Українські печериці» на основі SWOT-аналізу підприємства. Запропоновані стратегічні напрямки розвитку підприємства за результатами аналізу грибної галузі в Україні та SWOT-аналізу для ТОВ «Українські печериці». Багато уваги у світовій та вітчизняній літературі приділяється теоретичним засадам необхідності застосування маркетингу на підприємстві. Але знайти рекомендації, щодо маркетингової діяльності у конкретній галузі не так вже й легко. Запропоновані шляхи вирішення проблем позиціонування власної торгової марки та продукції підприємства, дають змогу виграти конкурентну боротьбу та зайняти лідируючу позицію на ринку свіжих грибів в Україні. |
URI: | https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/951 |
Faculty: | Факультет економіки та бізнесу |
Department: | Кафедра маркетингу та комунікаційного дизайну |
Appears in Collections: | Наукові публікації (статті) Вісник КНУТД Кафедра маркетингу та комунікаційного дизайну (МКД) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
V76_P149-155.pdf | 257,15 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.