Please use this identifier to cite or link to this item:
https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/9780
Title: | Вплив параметрів в’язання на структурні характеристики трикотажу, виготовленого з високомолекулярних поліетиленових ниток |
Other Titles: | Влияние параметров вязания на структурные характеристики трикотажа, изготовленного из высокомолекулярных полиэтиленовых нитей |
Authors: | Боброва, С. Ю. Галавська, Л. Є. Синькова, Л. А. |
Keywords: | високомолекулярна поліетиленова нитка высокомолекулярная полиэтиленовая нить переплетення гладь переплетение гладь захисний одяг защитная одежда глибина кулірування глубина кулирования |
Issue Date: | Sep-2018 |
Publisher: | Херсонський національний технічний університет |
Citation: | Боброва С. Ю. Вплив параметрів в’язання на структурні характеристики трикотажу, виготовленого з високомолекулярних поліетиленових ниток / С. Ю. Боброва, Л. Є. Галавська, Л. А. Синькова // Сучасні технології промислового комплексу: базові процесні інновації - 2018 : матеріали IV Міжнародної науково-практичної конференції, м. Херсон, 12-16 вересня 2018 року. – Вип. 4. – Херсон : ХНТУ, 2018. – С. 133-136. |
Abstract: | Встановлено вплив глибини кулірування та натягу нитки на параметри структури трикотажу переплетення гладь, виготовленого з високомолекулярних поліетиленових ниток на плосков'язальному обладнанні 10 класу. Установлено влияние глубины кулирования и натяжения нити на параметры структуры трикотажа переплетения гладь, изготовленного из высокомолекулярных полиэтиленовых нитей на плосковязальном оборудовании 10 класса. |
URI: | https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/9780 |
Faculty: | Факультет індустрії моди |
Department: | Кафедра технології та дизайну текстильних матеріалів |
Appears in Collections: | Матеріали наукових конференцій та семінарів Кафедра технології моди (ТМ) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Bobrova,Halavska,Synkova_Herson2018.pdf | 344,88 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.