Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/9780
Назва: Вплив параметрів в’язання на структурні характеристики трикотажу, виготовленого з високомолекулярних поліетиленових ниток
Інші назви: Влияние параметров вязания на структурные характеристики трикотажа, изготовленного из высокомолекулярных полиэтиленовых нитей
Автори: Боброва, С. Ю.
Галавська, Л. Є.
Синькова, Л. А.
Ключові слова: високомолекулярна поліетиленова нитка
высокомолекулярная полиэтиленовая нить
переплетення гладь
переплетение гладь
захисний одяг
защитная одежда
глибина кулірування
глубина кулирования
Дата публікації: вер-2018
Видавництво: Херсонський національний технічний університет
Бібліографічний опис: Боброва С. Ю. Вплив параметрів в’язання на структурні характеристики трикотажу, виготовленого з високомолекулярних поліетиленових ниток / С. Ю. Боброва, Л. Є. Галавська, Л. А. Синькова // Сучасні технології промислового комплексу: базові процесні інновації - 2018 : матеріали IV Міжнародної науково-практичної конференції, м. Херсон, 12-16 вересня 2018 року. – Вип. 4. – Херсон : ХНТУ, 2018. – С. 133-136.
Короткий огляд (реферат): Встановлено вплив глибини кулірування та натягу нитки на параметри структури трикотажу переплетення гладь, виготовленого з високомолекулярних поліетиленових ниток на плосков'язальному обладнанні 10 класу.
Установлено влияние глубины кулирования и натяжения нити на параметры структуры трикотажа переплетения гладь, изготовленного из высокомолекулярных полиэтиленовых нитей на плосковязальном оборудовании 10 класса.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/9780
Faculty: Факультет індустрії моди
Department: Кафедра технології та дизайну текстильних матеріалів
Розташовується у зібраннях:Матеріали наукових конференцій та семінарів
Кафедра технології моди (ТМ)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Bobrova,Halavska,Synkova_Herson2018.pdf344,88 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.